Zdroj: AISLP Výběr léku

DOLMINA INJ inj. sol.

Zentiva k.s., Praha, ČR.

Nesteroidní antiflogistikum, antirevmatikum.

Intramuskulární injekce: zahajovací léčba akutních, silně bolestivých zánětlivých a degenerativních revmatických onemocnění. Vertebrogenní syndromy, bolestivé humeroskapulární periartritidy, artralgie, dna. Zánětlivé a bolestivé stavy v gynekologii, chirurgii, traumatologii, ortopedii a stomatochirurgii, biliární a renální kolika, těžké záchvaty migrény. Intravenózní infuze: k léčbě nebo prevenci pooperačních bolestivých stavů při hospitalizaci.

0054539INJ SOL 5X3ML/75MGRp.39.02

DOLMINA 50 por. tbl. flm.

Zentiva k.s., Praha, ČR.

Nesteroidní antiflogistikum, antirevmatikum.

Zánětlivá a degenerativní onemocnění pohybového ústrojí akutní i chronická jako je revmatoidní artritida, zánětlivé nerevmatické stavy, posttraumatické a pooperační otoky a záněty, bolestivé a zánětlivé stavy v gynekologii. Dále adjuvantní léčba bolestivých a zánětlivých ORL afekcí.

0058425POR TBL FLM 30X50MGRp.48.42

DOLMINA 100 SR por. tbl. pro.

Zentiva k.s., Praha, ČR.

Nesteroidní antiflogistikum, antirevmatikum.

Zánětlivá a degenerativní onemocnění pohybového ústrojí akutní i chronická jako je revmatoidní artritida, osteoartritida apod., zánětlivé nerevmatické stavy, posttraumatické a pooperační otoky a záněty; bolestivé a zánětlivé stavy v gynekologii, vaskulární bolesti hlavy, zubů, bolestivé a zánětlivé ORL afekce.

0058880POR TBL PRO 20X100MGRp.64.56